UPM, UUM kaji Hutan Belum - Berita Harian , (2012)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Utara Maiaysia (UUM) bakal menjalankan kajian mengenai cuaca dan pengurusan hutan serta flora dan fauna di kawasan Kompleks Hutan Belum-Temenggor berusia 130 juta tahun, di Hulu Perak.