Pameran Malam Tradisi Sastera Rakyat. - Mazlan, Muhamad Najkhan (2012)
SERDANG: Pelajar kursus Kesusasteraan Rakyat Melayu Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif memartabatkan warisan kebudayaan Melayu menerus Pameran Malam Tradisi Sastera Rakyat,baru-baru ini.