SUKIPT sasar tiga elemen, penting - Harian Metro, (2012)
SUKAN Institusi Pengajian Tinggi Pertama (SUKIPT) yang bakal berlangsung dari 28 Oktober hingga 8 November ini menjadi pemangkin kepada tiga elemen penting Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), tahun ini.