Naik tarat pengawal di IPTA - Harian Metro, (2012)
SERDANG: Perkhidmatan keselamatan dan pertahanan awam (KP) di institut pengajian tinggi awam (IPTA) perlu dinaikkan taraf setanding status pusat pengajian tinggi berkenaan dengan semua peringkat jawatannya berada pada tahap bersesuaian.