UPM juara olahraga IPT - Berita Harian , (2012)
PASUKAN tuan rumah Universiti Putra Malaysia (UPM)menepati ramalan apabila mengungguli Kejohanan Olahraga PraSukan Institusi Pendidikan Tinggi (lPT) Malaysia (SUKIPT)di Stadium Putra Serdang, baru-baru ini.