UCTI juara Imagine Cup Malaysia 2012 - Berita Harian , Mohd Khairulhusaini Mohd Saad (2012)
KOTA KINABALU: 'Pasukan The Rhapsody' dari asia pacific University College of Technology and innovation (UCTI) mengungguli pertandikan perciptaan perisian Imagine Cup Malaysia 2012,di sini, baru-baru ini.