Ekspo Kerjaya bantu graduan cari pekerjaan - Berita Harian , Muhamad Najkhan Mazlan (2012)
LEBIH 50 syarikat dan agensi kerajaan yang menawarkan kira-kira 300 pekerjaan menyertai Ekspo Kerjaya di Universiti Putra Malaysia Kampus Serdang, baru-baru ini.