Universiti Putra Malaysia - Berita Harian , (2012)
Universiti Putra Malaysia (UPM), salah sebuah universiti penyelidikan utama di Malaysia serta merupakan sebuah institusi pengajian tinggi terkemuka yang kaya dengan ilmu dan penyelidikan, menawarkan lebih 400 bidang pengajian di peringkat pascasiswazah.