Jumlah muflis pada usia muda meningkat - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 3 Jun - Bilangan individu muftis pada usia muda di negara inidibimbangi meningkat sekiranya goiongan tersebut tidak dapat mengawal diri ketika berbelanja di Internet.