Pembangkang dicabar nyata pendirian LGBT - Berita Harian , Mohd Nasaruddin Parzi (2012)
KUALA LUMPUR: Jaringan Melayu Malaysia (JMM) mendesak tokoh politik daripada pakatan pembangkang tampil menjelaskan pendirian sama ada wujud ajaran agama yang menggalakkan budaya perkahwinan sejenis.