Memartabatkan warisan unik negara di persada antarabangsa - Berita Harian , (2012)
PADA masa ini,kementerian penerangan komunikasi dan Kebudayaan (KPKK) menerusi Jabatan Warisan Negara (JWN) dipertanggungjawabkan memelihara dan mengekalkan warisan Malaysia.