Sekolah perniagaan perlu lahir peneraju ekonomi - Berita Harian , Mohamed Khaled Nordin (2012)
CYBERJAYA: Sekolah perniagaan perlu fokus kepada agenda melahirkan melahirkan pemimpin ekonomi masa depan, selain menjadi pemain utama dalam menangani masalah ekonomi semasa.