Mahasiswa ikuti persidangan pengurusan penulisan tesis - Berita Harian , Noor Eszereen Juferi (2012)
SERDANG:Mahasiswa sekolah pengajian Siswazah,uuniversiti Putra Malaysia (UPM) dikenali sebagai Peer Support Group (PSG)menganjurkan Seminar Antarabangsa Managing the Research Journey di Fakulti Perubatan dan Kesihatan, baru-baru ini.