Kunjungan Pameran Graduan Aspire,esok - Berita Harian , Khairina Yasin (2012)
PENYERTAAN syarikat terkemuka seperti Naza World, Maybank, Celcom Axiata, SapuraKencana Petroleum, Dell, ExxonMobil, Sime Darby dan Teach For Malaysia dijangka menjadi tarikan pengunjung Pameran Graduan Aspire 2012 yang bakal berlangsung selama dua hari bermula esok.