15 1PTA terima geran RM14 juta - Utusan Malaysia, (2012)
SEPANG 26 lun - Sebanyak 15institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dianugerahkan geran bemilai RM14 juta untuk melaksanakan 116 projek di bawah fasa kedua,Program Pemindahan Ilmu (KTP),