Logo 1Malaysia hasil dari ladang tarik minat wakil Poland - Berita Harian , Effendy Rasyid (2012)
Delegasi dari Poland, Dr Maria Grzegorzewska tertarik melihat logo 1Malaysia dihasilkan daripada produk ladang dan dipamerkan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala lumpur,semalam.