Dunia Kimia Irmawati - Harian Metro, Aniza Zainudin (2012)
MENYAKSIKAN letupan kecil terhasil daripada logam jenis kalium yang terdedah kepada udara menerusi eksperimen di makmal sains sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Agama Sharifah Rodziah,Melaka memebuatkan hati anak gadis berusaia 13 tahun itu semakin membuak-buak bergelar saintis.