Hadiah istimewa buat ayahanda - Utusan Malaysia, Zuarida Mohyin (2012)
ALANGKAH baiknya jika terdapat sebuah al-Quran yang dapat memberi panduan untuk seseorang itu memberhentikan bacaan (wakaf) dan memulakan bacaan(ibtida') pada ayat-ayat yang panjang yang tidak terdapat tanda-tanda wakaf."