Atlit UPM dapat penghargaan - Berita Harian , Khairul Anuar Muhamad Noh (2012)
ATLIT memenah,Mohd kaharuddin Ashah dam atlit skuasy, Siti Munirah Jusoh masing-masing dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-29.