Malaysia perlu promosi terapi canggih - Berita Harian , Liow Tiong Lai (2012)
BARU-BARU ini, seorang lelaki Amerika yang mengalami kecederaan lutut yang teruk datang ke Malaysia untuk menjalani prosedur articular cartilage regeneration (ACR- pertumbuhan semula rawan secara semula jadi) dengan menggunakan sel stem. Pembedahan ini hanya dapat dilakukan di Malaysia.