Chu Sian, Mun Yee ungguli anugerah MASUM - Mingguan Malaysia, (2012)
KUALA TERENGGANU - Universiti Putra Malaysia (UPM) mendominasi beberapa kategori utama Anugerah Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2011 termasuk olahragawan dan olahragawati terbaik.