Semakin bersemagat. - Ashari, Saiful Bahari (2012)
SEBAHAGIAN daripada pelajar sekolah menengah di sekitar Selangor dan Kuala lumpur menunjukkan isyarat bagus selepas mengikuti program Selangkah Ke Universiti di Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) di Serdang, semalam.