150 pelajar didedah kursus ditawar UPM - Harian Metro, (2012)
SERDANG: Selari dengan matlamat untuk memotivasikan pelajar sekolah untuk menyambung pelajaran ke universiti, Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-Isteri (Bakti) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Selangkah ke Universiti 2012.