Program Selangkah ke Universiti - Utusan Malaysia, (2012)
SERDANG 13 Mei - Sebanyak 17 buah sekolah menengah luar bandar terpilih mengikuti program Selangkah Ke Universiti 2012 dalam usaha memotivasikan para pelajar menyambung pelajaran ke universiti.