Persiapan Ulang Tahun UMNO giat dijalankan - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 9 Mei - Pelbagai persiapan sedang giat dilakukan untuk Sambutan Ulang Tahun UMNO ke-66 di Stadium Nasional Bukit Jalil yang bermula 11 Mei ini.