Peang Kean optimis - Harian Metro, Wan Noriza Moer Idris (2012)
WAKIL tunggal lawan pedang ke Olimpik,Yu peang berangkat menjalini latihan intensif ke Guangzhou,China,Ahad ini bagi menyahut cabaran negara membawa pulang pingat di landon,julai nanti.