Isu Hospital Serdang masih dibincang - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 9 Mei Isu pengambilalihan Hospital Serdang yang dibangkitkan oleh Kesatuan Kakitangan Am Universiti Putra Malaysia (UPM) kini masih di peringkat perbincangan.