Program usahawantani UPM - Berita Harian (2012)
UIVERSITI Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan Program Inkubasi Usahawantani bagi melahirkan usahawan muda pertanian selaras dengan hasrat kerajaan untuk menambah bilangan usahawan muda.