Hajat besar Peng Kean - Berita Harian , Mohd Fitrie Muhamad (2012)
YU Peang Kean yang bakal membawa harapan tunggal negara dalam acara lawan pedang di Sukan Olimpik, London Julai ini optimis untuk cuba melakukan kejutan dan berusaha mencuri satu pingat daripada penyertaannya kali ini.