Selaraskan tempoh latihan industri - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 8 Mei - Institusi pengajian tinggi (lPT) tempatan disaran supaya menyelaraskan tempoh minimum program latihan industri kepada enam bulan.