Ilmu tak kira usia - Harian Metro, Shuhada Mansor (2012)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) menyediakan peluang melanjutkan pelajaran kepada individu yang sudah bekerja melalui Program Ijazah untuk Eksekutif di Fakulti Ekonomi dan pengurusan dengan menampilkan kelainan iaitu pelajar daripada pelbagai latar belakang, pengalaman dan peringkat usia, malah salah satu syarat kemasukannya memerlukan calon berpengalaman bekerja sekurang-kurangnya dua tahun.