CUEPACS minta umum senarai ahli Suruhanjaya Khas - Berita Harian , (2012)
PUTRAJAYA:CUEPACS berharap suruhanjaya khas bagi mengkaji secara komprehensif dan holistik perkhidmatan awam negara, dapat ditubuhkan dalam bulan ini.