Kesatuan desak pengurusan Hospital Serdang diberi Kepada UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 8 Mei - Kesatuan Kakitangan Am Universiti Putra Malaysia (UPM) mengesa Kementerian Kesihatan supaya menyerahkan urusan pentadbiran dan pengurusan Hospital Serdang kepada universiti itu secepat mungkin.