Pulangkan Hospital Serdang - Berita Harian , Nor Fariza Ramlan (2012)
SERDANG: Kesatuan kakitangan Universiti Putra Malaysia (UPM) mendakwa Kementerian Kesihatan gagal memberi kemudahan pembelajaran kepada pelajar universiti itu di Hospital Serdang seperti yang dijanjikan, sejak 10 tahun lalu.