Desak benarkan UPM urus Hospital Serdang - Harian Metro, (2012)
Serdang: Beberapa persatuan di universiti Putra Malaysia (UPM) semalam mendesak Hospital Serdang dijadikan sebagai hospital pengajar dengan pengurusannya diserahkan kepada UPM.