Sambutan menggalakkan untuk teh sawit - Utusan Malaysia, (2012)
BERCERITA berkenaan pemilihan daun kelapa sawit untuk dijadikan teh, penyelidik dari Fakulti Sains Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Dr. Suhaila Mohammed menyatakan bahawa ia sesuai dengan budaya masyarakat sekitar Asia yang menyukai minuman tersebut.