Buka Mapim kepada IPTS - Harian Metro, Fazurawati Che Lah (2012)

(untitled)
KUALA LUMPUR: Keanggotaan Majlis Penerbitan llmiah Malaysia (Mapim)dicadangkan diperluaskan ke peringkat institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) dalam usaha meningkatkan lagi jumlah penerbitan ilmiah di negara ini.