Lebih ramai pelajar Orang Asli ke luar negara - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 30 April- Kerajaan bercadang menghantar lebih ramai anak-anak Orang Asli yang cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) melanjutkan pengajian ke luar negara.