400 hadir seminar halal di UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALALUMPUR 1 Mei Seramai 400 peserta dijangka menghadiri Seminar Kesedaran dan Pembangunan Halal 2012 anjuran Institut Pembangunan Pengurusan Johor Sdn.Bhd. (IPPJ) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 15 Mei ini.