Siswa UPM berkelana di Sabah - Berita Harian , Rosniza Mohd Taha (2012)
KEMBARA Borneo Mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) yang julung kali diadakan di Sabah, baru-baru ini, menjadi pengalaman tidak mungkin dilupakan 25 pelajar Fakulti Sains yang mengikutinya.