Bangsawan Hikayat Selangor - Berita Harian , (2012)
BANAGSAWAN Hikayat selangor (BHS) akan dipentaskan di Panggung Percubaan, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah,Universiti Putra Malaysia(UPM), Serdang, pada 20 Mei ini jam 8.30malam.