Jasa sepanjang hayat - Berita Harian , Noor Mohamad Shakil Hameed (2012)
TAHUN ini Majlis Pelancaran Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan ke-41 dengan tema 'Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara' diadakan hari ini.di Kuala Kangsar, Perak.