Spekulasi bubar Parlimen hangat - Berita Harian , Noor Mohamad Shakil Hameed (2012)
TIADA siapa tahu apa yang berada daJam pemikiran Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak ketika ini berkaitan tarikh pembubatan Parlimen untuk memberi laluan kepada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU). Teka-teki mengenainya sudahpun bertiup kencang sejak Perhimpunan Agung UMNO tahun lalu.