Bikin keliru Dr Mahathir tegur Majlis Peguam cenderung berpolitik - Harian Metro, Hayati Ibrahim (2012)
PUTRAJAYA: "Jika itulah perkara yang sangat diambil berat Majlis Peguam, la sepatutnya menjadi sebuah parti politik. Biar organisasi lain yang mengendalikannhal berkaitan profesional," kata bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamed mengulas pembabitan badan itu dalam perhimpunan Bersih 3.0 dan dilihat cenderung kepada politik.