Dua pelari pecut serikan temasya olahraga SUKIPT - Harian Metro, (2012)
DUA pelari pecut kebangsaan,Mohd Zabidi Ghazali dan Zabidi Ahmad serta jaguh lompat bergalah, Roslinda Samsu (gambar) antara atlet yang akan membintangi saingan Kejohanan Olahraga pra Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) pada Sabtu dan Ahad ini.