Majlis Peguam bukan pertubuhan politik - Berita Harian , (2012)
PUTRAJAYA:Majlis Peguam sepatutnya menumpukan sepenuh perhatian kepada fungsinya sebagai sebuah badan profesional dan tidak wajar bertindak seperti parti politik, kata Tun Dr Mahathir Mohamad.