Pilihan raya kampus medan siswa kenali erti kepimpinan - Berita Harian (2012)
HAMPIR keseluruhan institusi pengajiaan tunggi awam (IPTA) sudah mengumumkan anjakan tarikh pilihan raya kampus (PRK) kepada September 2012, Antara IPTA yang sudah mengisytiharkannya termasuk universiti paling senior, Universiti Malaya diikuti beberapa buah universiti seperti Universiti islam Antarabangsa Malaysia (UIAM),Universiti Putra Malaysia dan Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).