Kesatuan kakitangan UPM mahu jumpa Tiong Lai - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 16 Mei - Jawatankuasa Bertindak Khas akan bertemu dengan Menteri Kesihatan,Datuk Seri Liow Tiong Lai dalam waktu terdekat bagi membincangkan mengenai isu pengambilalihan pentadbiran dan pengurusan Hospital Serdang.