Terus Jumpa majikan. - Harian Metro, Maiamalina (2012)
KUALA LUMPUR: Tiada lagi ceramah kerjaya mahupun kursus tertentu, sebaliknya bakal graduan diberi peluang bersemuka terus dengan pihak industri untuk bertanya dan mendapatkan maklumat mengenai jawatan dipohon mereka.