Ramzi buktikan usahawan Bumiputera mampu berjaya - Berita Harian , Suffian A Bakar (2012)

(untitled)
PERJALANAN hidup beliau penuh rona. Dalam usia yang masih muda pelbagai liku kehidupan pernah diharungi anak kepada bekas mufti Terengganu ini - ada yang manis, tidak kurang juga yangpahit.